Over ons


Wij zijn een innovatief transportbedrijf gevestigd in Brielle. Als eenmanszaak beschikken wij over een eigen vrachtwagen en een pickup-truck, die voldoen aan de hoogste milieueisen. Hierdoor kunnen wij onze klanten overal van dienst zijn, ongeacht hun behoeften. Geen klus is te gek voor ons in overleg met de klant.

onze oorsprong


Na het afronden van de chauffeursopleiding en het behalen van de benodigde rijbewijzen, heb ik een halfjaar stage gelopen bij een potgrondbedrijf in Maasland. Deze ervaring gaf mij de basiskennis en het vertrouwen om mijn eigen onderneming te starten. Op 1 januari 2017 werd Joe Wouters transport officieel opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In datzelfde jaar volgde ik een opleiding bij O.U.B. BV en behaalde ik de NIWO-vergunning, waarmee we de basis legden voor onze professionele groei.

 

Met de NIWO-vergunning konden we investeren in onze eerste vrachtwagen, wat ons in staat stelde om ons wagenpark en diensten uit te breiden. Eind 2018 vervingen we onze vrachtwagen door een nieuw model dat voldoet aan de strengste milieueisen. Deze investering niet alleen in technologie maar ook in duurzaamheid onderstreept ons commitment aan verantwoord ondernemen.

 

De huisstijl van ons bedrijf, gebaseerd op de lievelingskleuren van mijn vader, werd ook in deze periode ontwikkeld. Hoewel hij op 1 mei 2019 is overleden, leeft zijn geest voort in het bedrijf, symbolisch vertegenwoordigd door de kleuren van onze vrachtwagen. Zijn waarden en herinneringen blijven een drijvende kracht achter ons dagelijks werk, inspirerend ons om altijd de beste service te leveren.

 

Ons verhaal is er een van groei, toewijding en familie-erfgoed. Met trots zetten we deze traditie voort en blijven we ons inzetten voor betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en innovatie in de transportsector.