Diensten


Zee container vervoer

Wij zijn een toonaangevende transporteur van zeecontainers, zowel nationaal als internationaal, gevestigd in Brielle. Dankzij onze strategische locatie bevinden de havens van Rotterdam zich praktisch in onze achtertuin. Ook de havens van Antwerpen en Zeebrugge zijn binnen handbereik, waardoor we uiterst flexibel kunnen opereren.

 

Met ons uitgebreide netwerk, opgebouwd over vele jaren, zijn we meer dan alleen een speler in de zeecontainertransportsector. We hebben ook aanzienlijke expertise in geconditioneerd transport, evenemententransport en spoedleveringen.


reefer container vervoer

Uw betrouwbare partner voor het vervoer van verse en temperatuurgevoelige producten in zeecontainers. Wij begrijpen hoe cruciaal het is om uw producten op de juiste temperatuur te houden, of het nu gaat om verse producten, zoals groenten, fruit en vlees, of om gevoelige farmaceutische producten zoals medicijnen.

Om ervoor te zorgen dat uw lading altijd in perfecte conditie aankomt, bieden wij gespecialiseerde genset-oplossingen. Onze gensets (generator sets) zorgen ervoor dat uw reefercontainers (gekoelde containers) onderweg voortdurend van stroom worden voorzien, waardoor de temperatuur in de container nauwkeurig en stabiel blijft.


Naast onze standaard genset-diensten, bieden wij ook de service van een genset chassis. Dit betekent dat we de reefercontainer op een speciaal chassis kunnen plaatsen, voorzien van een ingebouwde generator. Dit stelt ons in staat om de lading gedurende het hele transportproces op de juiste temperatuur te houden, ongeacht de beschikbaarheid van stroomvoorzieningen onderweg. Dit is ideaal voor het vervoer over lange afstanden en door gebieden waar geen betrouwbare stroombronnen aanwezig zijn.

Ons netwerk

Bij Joe Wouters transport geloven we dat de sleutel tot succesvol transport niet alleen ligt in de technologie die we gebruiken, maar ook in de mensen en partners met wie we samenwerken. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare transporteurs en leveranciers kunnen wij u een naadloze en efficiënte logistieke ervaring bieden, ongeacht de aard van uw vracht of de bestemming.

 

Onze samenwerking met een breed scala aan transporteurs en leveranciers stelt ons in staat om flexibel en snel in te spelen op uw behoeften. Ons netwerk bestaat uit:

 • Ervaren Transporteurs: Wij werken samen met transporteurs die bewezen hebben betrouwbaar en efficiënt te zijn. Deze partners beschikken over de benodigde kennis en middelen om uw lading veilig en op tijd te vervoeren.
 • Gespecialiseerde Leveranciers: Of het nu gaat om gespecialiseerde apparatuur, zoals reefercontainers en gensets, of om specifieke logistieke diensten, onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en kwaliteit.

overige diensten

Naast ons specialisme in zeecontainertransport, beschikken wij over aanzienlijke expertise in diverse andere transportdiensten om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

 

 • Geconditioneerd Transport
  Het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen vereist precisie en betrouwbaarheid. Bij [Bedrijfsnaam] begrijpen we hoe cruciaal het is om producten zoals verse levensmiddelen, farmaceutische producten en andere bederfelijke waar onder de juiste omstandigheden te vervoeren. Met onze moderne reefercontainers en geavanceerde gensets zorgen wij ervoor dat uw lading continu op de juiste temperatuur blijft, van vertrek tot aankomst. Onze ervaren chauffeurs en goed onderhouden apparatuur garanderen dat uw geconditioneerde transporten veilig en efficiënt verlopen.
 • Evenemententransport
  Of het nu gaat om een grootschalig concert, een belangrijke sportwedstrijd of een zakelijke conferentie, het succes van een evenement hangt sterk af van een betrouwbare logistieke partner. Bij [Bedrijfsnaam] bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen voor evenementen, waarbij wij rekening houden met strakke tijdschema's en specifieke eisen. Ons team zorgt ervoor dat alle benodigdheden op tijd en in perfecte staat op de juiste locatie arriveren, zodat uw evenement zonder zorgen kan verlopen.
 • Spoedleveringen
  In de dynamische wereld van logistiek kunnen situaties ontstaan waarbij snelheid van essentieel belang is. Wij zijn uitgerust om spoedleveringen te beheren en te coördineren, ongeacht de bestemming. Onze flexibele aanpak en snelle responstijd stellen ons in staat om uw dringende zendingen snel en efficiënt te leveren. Dankzij ons uitgebreide netwerk en geavanceerde planningssystemen kunnen wij onmiddellijk actie ondernemen en zorgen voor een tijdige levering, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

 

Bij Joe Wouters transport streven we ernaar om onze klanten een breed scala aan hoogwaardige transportoplossingen te bieden. Of het nu gaat om geconditioneerd transport, evenemententransport of spoedleveringen, wij hebben de kennis, ervaring en middelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw transportuitdagingen.